Youtube - Makeup gurus

Något jag verkligen älskar är att kolla på videos på youtube och jag har mina favoriter så därför tänkte jag dela med mig av de. Jag har nämligen själv letat väldigt länge för att hitta några guru's som jag verkligen gillar.
Tänkte dela upp det är i flera delar så nu börjar jag med tre stycken.

Juicystar07 - om jag ska välja en av alla som jag följer så är hon min favorit. Blair gör tutorials på både hår, smink och naglar men även hauls (visar vad hon köpt) samt recensioner. Hon är otroligt duktig och verkar vara en underbar person väldigt jordnära. Något mer positivt är att hon lägger upp nya videos ganska ofta! (Blair har även en till kanal där hon lägger upp vlogs, då pratar hon mer om sitt liv och liknande --> otherjuicystar07). Jag har följt henne i lite mer än ett år och varje gång hon lägger upp en ny video är det lika roligt. Så om ni gillar såna här videos borde ni verkligen kolla in henne, den bästa enligt mig!

AllThatGlitters21 - Elle är syster med Blair (hon ovan) och även hon är väldigt duktig. De gör i princip samma saker, alltså tutorials, hauls, recensioner m.m. Det roliga är att Elle är blond och har blåa ögon medan Blair har brunt hår och bruna ögon, man kan därför kolla på den man själv stämmer bäst överens med för att få bra tips på vad man passar i. (precis som Blair har även Elle en till kanal --> ellesglittergossip)Beautycrush - Samantha kommer från England vilket är lite roligt då det inte är lika långt bort som USA, man kan därför se henne använda märken som finns här i Sverige. Hon skiljer sig lite från de andra då hon gör rätt mycket mode och outfits videos, vilket är kul för hon har en grym stil. Men även hon gör videos som rör skönhet så som smink och hår. Jag har inte följt Samantha så länge, kanske några månader men jag är väldigt glad att jag hittade henne!

Håll utkik! Nästa gång kommer 3 nya.

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0