It's Genious M

Lite färg behövdes idag, allt känns så grått och trist, det enda positiva med hösten/vintern är min födelsedag, julafton och nyår sen får det mer än gärna bli sommar igen på en gång. Okej då... visst är det mysigt att sitta inne med filtar, ljus och te men det är ingenting mot sommarkvällarna då man bara njuter av att leva, att känna värmen och att vakna upp på morgonen, titta ut genom fönstret och se att solen skiner ...det finns inget bättre! Saknar helt enkelt sommaren! Allt känns så mycket lättare då på något sätt...

Those beautiful days

Idag var det prov så därför blev det inget bloggande igår. Här är iallafall sminkningen som jag hade idag.
Nu ska jag äta!

onetwothreeorfour?

Jag tänkte göra min egen tolkning av någon av dessa(nedan) med både hår och smink (kommer nog göra flera) men nu frågar jag ER vilken vill ni helst se? Jag kommer antingen endast lägga upp bilder på resultatet eller göra en tutorial på allting, erat val! Så vad tycker ni? 1,2,3 eller 4? Eller har ni kanske något eget förslag?
1. Miley Cyrus

2. Selena Gomez

3. Selena Gomez

4. Taylor Swift
Rösta på!

Youtube - Makeup gurus

Något jag verkligen älskar är att kolla på videos på youtube och jag har mina favoriter så därför tänkte jag dela med mig av de. Jag har nämligen själv letat väldigt länge för att hitta några guru's som jag verkligen gillar.
Tänkte dela upp det är i flera delar så nu börjar jag med tre stycken.

Juicystar07 - om jag ska välja en av alla som jag följer så är hon min favorit. Blair gör tutorials på både hår, smink och naglar men även hauls (visar vad hon köpt) samt recensioner. Hon är otroligt duktig och verkar vara en underbar person väldigt jordnära. Något mer positivt är att hon lägger upp nya videos ganska ofta! (Blair har även en till kanal där hon lägger upp vlogs, då pratar hon mer om sitt liv och liknande --> otherjuicystar07). Jag har följt henne i lite mer än ett år och varje gång hon lägger upp en ny video är det lika roligt. Så om ni gillar såna här videos borde ni verkligen kolla in henne, den bästa enligt mig!

AllThatGlitters21 - Elle är syster med Blair (hon ovan) och även hon är väldigt duktig. De gör i princip samma saker, alltså tutorials, hauls, recensioner m.m. Det roliga är att Elle är blond och har blåa ögon medan Blair har brunt hår och bruna ögon, man kan därför kolla på den man själv stämmer bäst överens med för att få bra tips på vad man passar i. (precis som Blair har även Elle en till kanal --> ellesglittergossip)



Beautycrush - Samantha kommer från England vilket är lite roligt då det inte är lika långt bort som USA, man kan därför se henne använda märken som finns här i Sverige. Hon skiljer sig lite från de andra då hon gör rätt mycket mode och outfits videos, vilket är kul för hon har en grym stil. Men även hon gör videos som rör skönhet så som smink och hår. Jag har inte följt Samantha så länge, kanske några månader men jag är väldigt glad att jag hittade henne!

Håll utkik! Nästa gång kommer 3 nya.

This is the light that shines upon us all

Stannade hemma från skolan idag, vaknade upp med världens huvudvärk och den håller fortfarande i sig trots att jag tagit tablett och vilat... så nu ska jag lägga mig ner igen och hoppas på att den försvinner snart. Kanske bloggar lite senare!

Halloween tutorial - Vampyr

jag filmade ganska sent på kvällen igår så det blev lite mörkt i slutet men man ser iallafall!

Vampire

Video tutorial kommer upp imorgon, nu ska den redigeras!

Lite nytt!

Ska försöka mig på att göra lite roliga Halloween sminkningar och då ska jag nog använda den här, får se hur det blir!
Ansiktsmaskar 4 st (2 i varje förpackning) en lermask och en som blir varm
Om ni har provat någon annan produkt i den här serien (LdB, silk) vet ni hur gott de luktar och det gör den här med!
Efter att ha hört så mycket bra om denna concealer från wet´n wild fick jag bara lov att köpa den. Funderar på att göra en liten jämförelse mellan Make Up Store´s och den här.

MAC Venomous Villains Collection 2010

MAC's senaste kollektion, inte jätteny för nu har den funnits ett litet tag men lika mycket fint finns för det! Om jag ska välja en av dessa ovan måste jag säga att jag gillar Maleficent mest, ögonskuggarna tycker jag ser otroligt fina ut. Tyvärr är i princip allt slutsålt nu men man kan säkert få tag på något på t ex ebay eller liknande skulle jag tro.
Vad tycker ni om kollektionen?

Vardagssminkningar?

Vad skulle ni tycka om att göra tutorials på mina vardagssminkningar,, tror jag har runt 5 stycken som jag alltid gör när jag vill göra något enkelt. Självklart skulle jag inte lägga upp alla på en gång men att sprida ut de lite, men vet inte om det är så roligt att se, det är helt enkelt upp till er!

Så.. vardagssminkningar? Isåfall, video eller bilder?


Per Sempre

Jag har inte riktigt tid att blogga men jag tänkte att jag kunde dela med mig av vad Bea och jag gjorde på hålan idag, i princip allt förutom att plugga (som vi skulle)... Har man tråkigt så har man
Min lilla Bea som åker till Egypten imorgon, vet inte riktigt hur jag ska överleva.. kommer sakna henne alldeles för mycket. Den enda lösningen är nog att jag följer med, hon får helt enkelt offra sina kläder! ;)
Nu sitter jag iallafall här med te, spotify (italiensk musik btw!), tända ljus och..... plugg... Italienska prov som gäller imorgon då, wish me luck!
Lite random inlägg men kanske roligare än ingenting!

Tutorial - Blue and green


Så nu är videon äntligen klar! Tyvärr ser man inte färgerna så jättebra.. ska försöka fixa det till nästa gång.
Hoppas att ni gillar den!

Falling down again

Jag lovar, bara för att jag sa att jag skulle lägga upp videon nu innan jag åkte till skolan så tror ni inte att moviemaker hänger sig... aja.. lägger upp den när jag kommer hem istället då. Blir seriöst galen på det här, har suttit i 40 min bara för att försöka få till det så nu har jag lite bråttom, men somsagt i eftermiddag/kväll lägger jag upp den!

Give a little more

Videon kommer upp imorgon istället, den är i princip klar men lägger upp den innan jag åker till skolan, så kolla in då!
Så länge kan jag bjuda på en lite inspiration från den otroligt duktiga Linda Mason.
[make-up-forever-lashes.jpg]

Two is better than one

Igår var jag iväg och firade mormor hela kvällen så när jag kom hem orkade jag inte blogga. Dagen till ära passade jag faktiskt på att göra en lite roligare sminkning.
Senare kommer även en liten tutorial ut på hur jag gjorde den!

When it's going good it's going great

Såhär var jag sminkad idag, använde en persikofärgad skugga samt en vit och en beige. Jag fick lite inspiration från Miranda Kerr fast med lite mindre ögonskugga.

Ny design!

Nu har jag försökt få till en någorlunda snygg design, kände att jag ville ha lite förändring och något som jag har gjort själv.


Vad tycker ni?

Pages of life

Här är en sminkning som jag gjorde igår, det blir inte så roliga sminkningar nu när jag går i skolan men jag vet inte, det kanske är kul att se ändå? Det är oftast så här jag sminkar mig till vardags, eller jag har kanske tre/fyra olika som jag brukar växla mellan.

The book of love

Idag hade jag ett prov i naturkunskap så det är därför jag har varit lite off de senaste dagarna men nu har jag det "lugnt" igen så snart fylls det på med lite nya inlägg! Jag tänkte göra någon sminkning till halloween samt lite annat men får se vilken dag det blir. Kom med massa tips!
  • Hur man lockar håret med plattång
  • Hur jag gör en ruffsig knut/boll på två olika sätt
  • Vampyrsminkning eller någon annan till Halloween (förslag?)
Detta är vad jag har planerat nu, men om ni har något mer ni vill se får ni jättegärna säga till!


saknar sommaren...

Purple Forest

Detta är vad en tråkig kväll kan resultera i. Det absolut roligaste i sminkväg är självklart att få använda sin kreativitet och att få mixtra med färger, dock vill man kanske inte gå runt med sådant smink i skolan så därför gör jag det sällan. Men såna här kvällar när jag helt enkelt inte har något bättre för mig brukar det kunna sluta i att jag sminkar mig (endast ena ögat.. vilket kan se lite roligt ut), det åker dock av 10 minuter senare men det är en annan sak.
med blixt


Det är så otroligt tråkigt (och frustrerande) när färgerna försvinner på kort, i verkligheten är det mer extremt men det syns ju inte här..
utan blixt


Hoppas att ni gillar det och glöm inte att säga till om det är något speciellt ni vill se! Hår, smink, något annat? Kom med förslag!

Blue my mind

En väldigt blå sminkning som jag gjorde för ett bra tag sen!

Idag har jag mest spenderat tid ute i spöregnet. Slutade vid 11 och sen har jag sålt polkagrisar (till våran New York resa!!!!), övningskört två gånger!!, lagat mat osv. nu sitter jag iallafall här vid datorn och bara tar det lugnt för första gången på ett tag. Imorgon blir det en kort skoldag (13.10-14.35) och på kvällen blir det myskväll med mina underbara vänner.

L'Oréal Paris Infallible Lipstick

Detta är ett läppstift som jag har hört mycket bra om! Den ska tydligen hålla länge utan att försvinna och ge snygg färg. Själva färgen används som ett lipstain och den andra som läppglans. Om den gör allt som alla säger så tycker jag helt klart att den är värd de 169 kronorna den kostar.

Här är en video där du kan se hur det fungerar!


Sminktips för fotografering

Jag vet att många redan har haft sin skolfotografering men jag tänkte ändå lägga ut det här så tipsen eftersom att det finns annat man fotas till.
Jag hoppas att ni tycker att det var till någon hjälp och om det är något ni undrar över så är det bara att fråga!
Imorgon har jag min fotografering så om det skulle vara intressant kanske jag lägger upp en video på när jag fixar mig, både smink och hår! Vad tror ni?

MAKEUP TRENDS

inspiration




You make it real

Dålig uppdatering... I know! Inspirationen var i botten och jag har haft mycket att göra men nu är jag tillbaka med massor av inspiration så nu ska jag bara få upp allt som jag vill!

Igår började jag känna mig väldigt hängig och på kvällen blev det bara värre likaså när jag vaknade imorse, öronen och halsen värker så därför stannade jag hemma idag, och förhoppningsvis räcker det med att vara hemma idag. Jag somnade iallafall om nästan på en gång och har sovit fram till nu ungefär, har slängt i mig lite mat och nu ligger jag nedbäddad i sängen igen. Det positiva är iallafall att jag redan känner mig lite bättre men det kanske har med alvedonen jag tog tidigare att göra..
en söt liten ekorre som knackade på mitt fönster häromdagen (tagen med mobilen därav kvalitén)


Dagens planer är iallafall att vila massor och att blogga! Jag skulle väldigt gärna vilja spela in någon tutorial så jag får se om jag gör det sen, om jag orkar.

Hoppas ni har turen att må lite bättre än vad jag gör idag!

You don't cry and you don't care

Nu har jag precis kommit hem från Uppsala där jag var och åt tillsammans med mid mamma och hennes sambo, det blev grekiskt och var hur gott som helst så nu är jag proppmätt! Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta på hööög musik för nu har äntligen mina efterlängtade högtalare kommit (!!!) och sen tände jag massa ljus, så nu blir det kanske någon film för jag är jättetrött.

Primer?

Jag har bestämt mig för att köpa en primer men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken, det lutar åt Lumenes beauty base, matifying pimer eller Smashbox photo finish.
Självklart vill jag helst av allt ha Smashbox då den ska vara väldigt bra, men 400 kr känns lite väl mycket för en primer. Istället hittade jag en travel size som bara kostade 175 kronor, den är dock vääldigt liten.. Så nu ska jag alltså bestämma mig för om jag vill köpa Lumenes för 120 (25ml) eller Smashbox för 175 (15 ml)
Någon som har några synpunkter på dessa primers?

Viva La Diva Rocks

När jag var nere på stan så hittade jag den här paletten från Viva la diva, egentligen behöver jag kanske inte några fler ögonskuggor men jag älskar färgerna i den här! Väldigt höstiga och kommer passa perfekt nu, kanske gör en tutorial sen där jag använder den här paletten. Jag köpte den iallafall på Åhléns och den kostade bara 89:- vilket jag tycker är otroligt billigt för fyra supersnygga skuggor!
(utan redigering)
(Förstärkta färger)
Den svarta och lila är lite glittriga medan den blå och rosalila är matta!

Nothing lasts forever

Nu ska jag fixa ordning mig lite snabbt för att sedan följa med min syster när hon ska klippa sig, sen får jag se om jag går en runda på stan för det finns lite småsaker jag skulle vilja köpa! Idag har jag iallafall planerat att göra en tutorial på en sminkning som är inspirerad av en musikvideo. Om jag har tid gör jag även hela looken, alltså med både smink och hår. Andra inlägg kommer också dyka upp under dagen, så somvanligt är det jätteroligt om ni skriver förslag på vad ni vill se!

RSS 2.0