Kiss The Rain

utan blixt

med bixt

Blev lite inspirerad av mitt nya örhänge som jag visade i ett tidigare inlägg och gjorde denna sminkningen! Jag har endast använt min Coastal scents palett.

You're my favorite song

Här är det andra örhänget jag gjort, hittils! Fjädern hittade jag på Panduro och det enda jag egentligen gjort är att sätta på själva hänget, sen var det klart!

fjärdenovember

Nu har jag precis fixat ordning mig så alldeles snart åker vi upp till resecentrum för att ta bussen till kryssningen, jag kommer hem igen vid 8,  9 någongång men jag har tidsinställt lite inlägg så att det inte blir helt tomt här på bloggen. Jag hann inte redigera klart videon igår kväll så jag fixar det när jag kommer hem istället! Ha det så bra!

Coastal Scents 88 shimmer palette

Detta kan ha varit mitt bästa köp någonsin i sminkväg, jag använder den i princip varje dag och den har allt! Självklart får man komplettera med lite andra färger och särskilt matta skuggor men man klarar sig väldigt långt på denna palett.
Jag köpte denna på coastal scents hemsida för mer än ett år sen för ungefär 200 kronor men sedan tillkom även tull och frakt så den blev betydligt dyrare än vad man kan hitta den för nu. Det är bara gå in på google och söka på 88 palette eller liknande så kommer det upp ett flertal sidor där den kan beställas och jag tror att den går på 200 kronor även där men då slipper man iallafall tullen! Man får alltså 88 skuggor (de är små, men räcker otroligt länge) för priset av vad 1-2 enskilda skuggor skulle kunna kosta. 
Pigmentet är jättebra och skuggorna går bra att användas med såväl torr som fuktig borste.Som ni ser så är det kanske 3, 4 skuggor som börjar ta slut och det är väl de som jag använder varje dag, tänk nu på att jag haft denna i över ett år och vissa skuggor syns det knappt att jag använt.
Så om ni vill ha en palett med i princip varenda färg ni någonsin kommer behöva utan att behöva spendera hur mycket pengar som helst tycker jag helt klart att ni ska köpa denna! Love it!

I don't mind if you don't mind

Jag har precis spelat in en tutorial på looken ovan, och jag vet att jag inte kan göra det exakt som Selena har men jag försökte iallafall och gjorde mitt bästa!
Nu ska jag plugga, sen bär det av hem till pappa och när jag kommer hem tänkte jag redigera videon och sen lägger jag förhoppningsvis upp den här på bloggen innan jag åker iväg på kryssning över dagen (imorgon).

Feathers

Jag  har blivit förälskad i fjäderörhängen så varför inte göra sina egna, dessa gjorde jag igår kväll innan jag åkte iväg till Bea! Jag har även gjort ett till som jag kan visa lite senare.

My world fills with love when you smile

min systers fina halsband som jag får låna! Älskar det!
Direkt när jag vaknade imorse satte jag mig och pluggade lite med religionen och efter det städade jag rummet, jag blev dock otroligt fövånad när Patricia helt plötsligt stod i dörröppningen, en väldigt rolig överraskning. Älskar sånt, att bli överraskad av mina fina vänner! Hon var här ett tag, vi kollade på lite gamla bilder och sen låg hon i sängen och kollade på när jag lockade mitt hår, haha! Nu har hon iallafall åkt (för ett bra tag sen) och jag sitter här och ska försöka mig på religionsböckerna igen. Ikväll bär det av hem till Bea för att träffa älsklingstjejerna, nu är alla hemma för en gångs skull och det ska verkligen bli jättemysigt! Hoppas ni får en fin dag!

The story of us

Här har ni anledningen till att jag oftast inte lägger upp dagens smink, jag har för det mesta precis som ovan... alltså bas och mascara. Gör jag inte detta har jag ungefär fem olika sminkningar jag brukar göra och det är ju lite tråkigt att visa samma hela tiden.

Don't look back in anger

Förlåt för den jättedåliga uppdateringen men det har varit lite mycket nu. Idag är dock första dagen på lovet och jag borde ha all tid i världen men som vanligt har jag massa plugg... inte ens på lovet får man vara ledig. Idag startade jag iallafall dagen med en lååång promenad för att bara koppla bort allt för ett tag och nu är det plugg som gäller.

RSS 2.0