I fell down just to find another hole

Nu ska jag bara skriva klart min engelska uppsats sen har jag inget speciellt att plugga med på ett tag vilket känns väldigt skönt! Igår kväll sålde jag somsagt fika på föräldramötet med klassen och det gick faktiskt riktigt bra! När det var slut var man dock helt slut och det första jag fick göra när jag kom hem var att plugga... Jag vet inte riktigt vad som hände men jag började må illa, frossa, världens yrsel och så högg det till lite överallt, jag mådde verkligen jättedåligt, vilket jag ioförsig för fortfarande.
När jag vaknade upp imorse trodde jag att det hade slutat men såfort jag kom till skolan mådde jag lika dåligt igen och det har jag gjort nu hela dagen. Det är lite läskigt när jag inte vet vad det är, men jag kan tänka mig att det är en blanding av stress samt att jag kanske inte är helt frisk.
Men nu måste jag försöka skriva klart uppsatsen trots att jag helst av allt bara vill lägga mig ner och sova, men innan jag är klar ska jag inte göra något annat för den ska skickas in idag. Ha det bra så länge!

Come down tonight as we all watch the big light

Brian Reyes           Diane Von Furstenburg

Lite inspiration från höstens visningar, två sotningar, väldigt olika men såå snygga!

Först och främst tänkte jag börja med att be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen, den enda anledningen jag har egentligen är att jag har fullt upp! Idag åkte jag till pappa efter skolan och kom hem vid halv elva och imorgon kommer nog inte vara så mycket bättre för då är det plugga som gäller för klockan 6 är det bara åka tillbaka till skolan för att stå där och sälja fika på ettornas föräldramöte... Men på fredag är jag "ledig" så då har jag tid för bloggen!
Om jag har tid imorgon bitti kanske jag spelar in en video antingen på hur jag sminkar mig eller fixar håret, men jag lovar inget. Isåfall blir det bara en snabb liten video, bara för att visa hur jag sminkar mig när jag ska till skolan och inte har så mycket tid på mig.
Detta blev ett väldigt tråkigt inlägg men jag ville bara förklara läget just nu! Till helgen ska jag dock försöka göra några tutorials och lite annat kul! Har massa saker jag vill göra, måste bara ha tiden som krävs för det!



You're my key to survival



Här sitter jag med min supergoda smootihe och nu ska jag snart cykla iväg till skolan! Veckans tyngsta dag... massa lektioner och så slutar jag inte förns klockan fyra, menmen. När jag kommer hem är det bara fortsätta med pluggandet för jag har MASSOR som måste göras. Men vi hörs då för nu måste jag dricka upp smoothien ;)

I gotta keep trying

Idag har jag övningskört en massa och sen åkte vi till Erikslund så då följde Bea med! Jag skulle köpa ett par skor och det gjorde jag, samt lite andra småsaker som t ex hårspray. Nu ska jag plugga som en galning för jag har så sjukt mycket att göra...
Jag har iallafall planerat in lite speciella saker som jag tänkte lägga ut på bloggen de närmaste veckorna men somsagt får ni jättegärna komma med lite förslag! Jag tänkte iallafall göra ett inlägg med lite tips inför skolfotograferingen (för de som inte redan haft den) och kanske någon passande sminkning till det, sen ska jag försöka göra lite halloween sminkningar också!
skorna jag köpte idag!

Tutorial - Vardagssminkning

Den här videon spelade jag in igår, det blev ganska sent så ljuset är kanske inte det bästa men jag hoppas att det funkar ändå! Det är iallafall en väldigt enkel vardagssminkning men som blir lite roligare tack vare den blåa skuggan. Jag kände inte riktigt att jag var beredd på att prata i videon men förhoppningsvis förstår ni ändå vad jag gör, annars är det bara fråga!


Jag använde: 88 shimmer paletten från Coastal Scents, primer från E.L.F, beige kajal från IsaDora, svart kajal från något random märke, mascara "Imju Fiberwig" och borstarna jag använde kommer från E.L.F, Åhléns och Coastal Scents


Hoppas ni gillar den!

Tutorial på G!

Jag håller på att spela in en sminktutorial det är därför det blir lite uppdatering här men såfort den är inspelad och ihopklippt så lägger jag upp den här.

Bronze

i dagsljus
i blixt
Den här sminkningen gjorde jag förra veckan när jag och Rebecca åkte till Västerås. Jag använde min palett från Coastal Scents och en annan från IsaDora.

Together we can make it

Idag blir det inga bilder på dagens smink för jag åkte hem från skolan efter lunch, tog en tablett och sov lite. Men nu mår jag iallafall hyfsat bra. Jag har precis kollat på "The Ugly Truth" som jag tycker var riktigt bra faktiskt, hade inte så höga förväntningar så det var kul!
Ikväll blir det myys med film och nått gott, men först TACOS!!
Hoppas ni får en bra kväll vad ni nu hittar på för kul!

Where you belong

Här är lite bilder så man får se sminket i helhet! Det är webcam bilder, därav kvaliten men jag tycker ändå att man ser hyfsat bra!

Tutorial?

Nu när det snart är helg tänkte jag göra en tutorial, antingen med bilder steg för steg eller en video. Jag tänkte faktiskt passa på att fråga er läsare vad ni vill se för något.. sminkning? hår? naglar? och isåfall vad? Passa på att önska nu för jag är öppen för förslag!

It was you that showed me who I am

'

Det är tråkigt att färgerna försvinner så pass mycket. Den här sminkningen var enligt mig ganska extrem (för skola) men nu på bilderna syns det ju inte alls lika mycket... Aja, jag lägger upp en webcambild sen på hela ansiktet och då lär man se lite mer hur starkt det är.
Jag har iallafall använt mig av min palett (silvrig, mörkgrå, brun och svart) och en glittrig, lila eyeliner.

Live With No Excuses, Love With No Regrets

Nu sitter jag i skolan och ska skriva en engelska uppsats, det börjar ju bra... men att blogga är ju faktiskt så mycker roligare! Jag fick otroligt bråttom imorse så jag hann inte fota sminket, hade mina planer på att både hinna fota och publicera de innan jag cyklade iväg men jag får spara det tills jag kommer hem istället!

Efter den här lektionen har jag italienska och sedan väntar en låång håla från 11 till halv 3.. kul! Nu ska jag försöka skriva iallafall lite på uppsatsen, hoppas ni får en bra dag!!

Winged eyeliner

(bilderna är tagna nyss så jag har haft sminket hela dagen, därför ser det tyvärr lite sämre ut än det gjorde tidigare, men man ser iallafall!)
Det blev många bilder idag men jag orkade inte riktigt välja ut några. Jag körde på en ganska neutral sminkning men med rätt mycket eyeliner och sen tänkte jag ha lite mer färgglada läppar men det hann jag inte imorse, så det fick bli så här!
Idag har jag iallafall varit i skolan, som vanligt, och sen gick jag upp ett litet tag på stan med Bea och Rebecca. Ikväll har jag en del att plugga med så jag tänkte försöka ta u tu med det snart men ville se till att få detta publicerat först!

Miss Stone Heart

'
Jag älskar verkligen att hålla på med naglar, att göra olika mönster och liknande. Nyligen köpte jag en lite smalare nagelpensel som är till just för att dekorera och göra mönster så då provade jag den genom att göra ett zebra mönster. Som grund använde jag ett grått lack från H&M (Miss Stone Heart) och sedan det svarta nagellacket (med smal pensel) från Nail Art.

Forever in my dreams

såhär ser jag ut idag. Minimalt med smink och lite smått vågigt hår!
Nu ska jag äta middag med mina älsklingstjejer! Det var riktigt länge sen vi träffades så det ska bli jättekul. När jag kommer hem tänkte jag göra något inlägg så nu när jag är borta kan ni passa på att önska lite inlägg :)
Hoppas ni får en fin kväll!

I'm saying goodbye, trying to understand why all I did was wrong

Denna sminkningen gjorde jag för väldigt länge sen men den är lite annorlunda så jag tänkte lägga upp den ändå!
Jag använde dock en KASS mascara vilket syns men försök ignorera det.
Hoppas ni gillar den!

Lipglosses

från vänster: 5, 1, 2, 3, 4

(klickbara bilder)
1. H&M - ? 
2. E.L.F (mineral) - Fierce
3. H&M - ?    
4. Lypsyl - Ljusrosa
5. IsaDora - 49 Kir Royal


Om det är något speciellt ni vill se recensioner på (av dessa eller något annat) får ni gärna säga till!

Look - Purple sky

Här är en lila sotning som jag gjorde förra veckan. Jag har endast använd min coastal scents 88 palett (som jag tänkte visa mer av sen).
Mer inlägg kommer upp när jag kommer hem från skolan!

MCT - Monthly Challenge Themes



Jag och Emelie kommer tillsammans att ha ett projekt då hon fotar och jag sminkar. Vad är då projektet? Jo, varje månad kommer ni, läsare, få skriva förslag på teman, det kan vara vad som helst! Ni kan skriva det i form av ett ord, en mening eller en hel sidas beskrivning... det är ni som bestämmer. Det tema som vi väljer ut av era förslag kommer vi tolka genom bilder som senare kommer upp på bloggen, tillsammans med det som personen skrev samt att den får en länkning på båda våra bloggar.
Vi kommer även söka modeller till detta så ni kan alltså skicka in både förslag och "ansökan" till att få vara modell.

Varje månad kommer vi skriva ett inlägg där ni kan skriva era förslag i kommentarerna, ni får självklart skriva flera förslag! Vi kommer informera om i vilket inlägg ni ska skriva sen när det gäller. Men nu är det bara att ösa på med förslag i det här inlägget!

För er som vill vara modeller till detta ska ni maila till [email protected], ni ska då skicka med en bild på er och skriva ålder, längd och vart ni bor.
Projektet är inte tidsbestämt utan vi kommer nu att testa om det fungerar och köra på så länge vi vill/kan.

Hoppas att det låter intressant för vi ser båda fram emot detta väldigt mycket!
Så... skriv alla förslag ni kan tänkas komma på i det här inlägget
Vad det går ut på"
"Inte tidsbestämt och vi testar om det funkar"
"Jag fotar, du sminkar"
"Dom kan söka in som modeller"
"Dom bestämmer tema"
"Temat kan skrivas hur som helst, ett ord, en mening, en lång detaljrik förklaring, hur som helst"
"Personen vars tema vi väljer blir länkad som tack från båda våra bloggar när bilderna kommer upp, med det dom skrev i samma inlägg"
"Vart de ska maila..
"att de kan skicka in flera förslag sidas beskrivning.



beautyconfessions.blogg.se

Nu har jag äntligen fixat en ny blogg! Denna kommer handla om allt som har med skönhet att göra, främst smink men även hår, naglar och annat roligt. 

Jag tänkte försöka lägga upp bilder på både sminkningar, frisyrer och annat samt att göra tutorials. Men egentligen är det ni som läser som har störst "makt" över vad jag kommer skriva om, det är efter era önskemål jag kommer göra t ex sminkningar, så det är bara skriva förslag!

Hoppas att det verkar intressant och somsagt kom gärna med massa förslag på inlägg ni vill se! Jag har redan några på G, samt ett väldigt roligt projekt som jag kommer berätta om alldeles strax!

RSS 2.0